Beste klant,

Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen.

In verband met het Coronavirus volgen wij de ontwikkelingen op de voet en houden wij ons strikt aan de maatregelen van de overheid. Voor nu betekent dit dat we onze showrooms nog niet sluiten, maar dat we ons strikt houden aan de noodzakelijke veiligheidsvoorschriften (handen wassen, geen handen schudden, afstand bewaren en de afspraak verzetten bij de geringste twijfel aan de gezondheid of milde verkoudheidsklachten).

Het is dus nog mogelijk een afspraak te maken, echter ook als u de showroom niet wilt of kunt bezoeken helpen wij u graag verder en bieden wij u de eersteklas service die u van ons gewend bent. U kunt ons dus nog steeds telefonisch en per e-mail bereiken.

Wij helpen u graag met uw keukenplanningsproject op basis van ons deskundig advies, op afspraak of op afstand.

We kijken uit naar uw telefoontje of e-mail. Blijf gezond!

bulthaup aan het Olympisch Stadion


Friday b-eat event

Een hapje, een drankje, een inspirerende omgeving en onze eigen bulthaup dealer Arjen Boxsem achter de draaitafels. bulthaup aan het Olympisch Stadion organiseerde het friday b-eat event; een lekker laagdrempelig kijkje in de keuken. De volgende friday b-eat vindt plaats op vrijdag 6 september, zien we je daar?
Aanmelding voor het evenement

Table Talks tijdens Dutch Design Week

bulthaup ontwerpt om mensen samen te brengen, we geloven dat de keukentafel daarvoor de uitgelezen plek is. We willen momenten creëren die van waarde zijn voor de mensen aan onze tafel. Tijdens Dutch Design Week 2019 richt bulthaup daarom een ruimte in op Strijp S aan der Torenallee 80 in Eindhoven, waar gevestigde namen en innovatieve nieuwkomers samen om de tafel gaan.

Ons veelzijdige programma is vrij toegankelijk.

bulthaup blog

Volg onze blog vol persoonlijke verhalen van mensen met passies. Kijk binnen in woningen vol interieur inspiratie. Van appartement tot unieke architectuur. 
De mooiste binnenkijkers en bijzondere verhalen aan de keukentafel. 

Island life

Bekijk hier

bulthaup kijkt terug op een geslaagde Design District 2018

bulthaup kijkt terug op een geslaagde Design District 2018

Lees meer