Contact

bulthaup Olympisch Stadion
BOX Interieurvormgeving B.V.
Laan der Hesperiden 62-64
1076 DN AMSTERDAM

Openingstijden*

Maandag : gesloten
Dinsdag : 10.00 - 18.00 u
Woensdag : 10.00 - 18.00 u
Donderdag : 10.00 - 18.00 u
Vrijdag : 10.00 - 18.00 u
Zaterdag : 10.00 - 17.00 u

*dinsdag t/m vrijdag 's avonds op afspraak mogelijk

bulthaup Olympisch Stadion
balans als uitgangspunt

Welkom bij bulthaup Olympisch Stadion, gelegen in Amsterdam Zuid aan de rand van het stadscentrum. Voor het team van bulthaup Olympisch Stadion zit de voldoening in het ontwikkelen van keukens die kloppen, balans is een belangrijk uitgangspunt. Voor elke individuele klant, stellen zij een leefruimte samen die past bij de persoon.

bulthaup is een Duits familiebedrijf, opgericht in 1949. Wij ontwerpen en realiseren premium, op maat gemaakte keukens en leefruimtes voor individuele woningen en commerciële projecten over de hele wereld. Architectuur, innovatie en precisie kenmerken het merk en dat ervaart u direct op het moment dat u de showroom binnenkomt.

We zijn weer open... en staan in de startblokken om samen met jullie ons weer onder te dompelen in het heerlijke creatieve proces. Aangezien we nu al veel verzoeken om afspraken ontvangen, we niet meer dan twee VIP’s per dag zullen ontvangen en de afspraken tenminste 4 uur voor aanvang moeten zijn gemaakt, vragen we u vriendelijk tijdig een afspraak met ons in te plannen.

Wat mag u van ons verwachten:

- U krijgt de ultieme VIP-beleving
- We reserveren tenminste 2 uur
- Geen andere klanten tegelijk met u in de winkel
- Indien voorradig, de mogelijkheid tot het meenemen van samples na afloop van de meeting
- Ter voorbereiding vooraf een korte videocall om eventuele vragen, aanpassingen of wensen alvast kenbaar te maken

 

Mocht u geen gebruik willen maken van deze VIP beleving, dan zouden wij het op prijs stellen dit en het waarom even aan ons te laten weten. Tot ziens bij ons in de winkel.

Team bulthaup
020-7949290
contact@bulthaupolympischstadion.nl

Wij zijn voor u geopend

U bent, op afspraak, van harte welkom in onze showroom. Graag stemmen wij een moment met u af over de realisatie van uw persoonlijke keuken en -leefruimte. Want die is nu belangrijker dan ooit.

Inspiratieboek bestellen

Ontvang vrijblijvend het bulthaup inspiratieboek vol ideeën voor het ontwerpen van uw persoonlijke keuken en leefruimte. Vraag het inspiratieboek aan en laat bulthaup u de mogelijkheden schetsen.

bulthaup blog

Volg onze blog vol persoonlijke verhalen van mensen met passies. Kijk binnen in woningen vol interieur inspiratie. Van appartement tot unieke architectuur. De mooiste binnenkijkers en bijzondere verhalen aan de keukentafel.

Hyde Park in Hoofddorp

bulthaup Olympisch Stadion en bulthaup Haarlem hebben de handen ineen geslagen en zijn samen partner in het bijzondere en luxueuze project Hyde Park in Hoofddorp.