Friday b-eat event

Een hapje, een drankje, een inspirerende omgeving en onze eigen bulthaup dealer Arjen Boxsem achter de draaitafels. bulthaup aan het Olympisch Stadion organiseerde het friday b-eat event; een lekker laagdrempelig kijkje in de keuken. De volgende friday b-eat vindt plaats op vrijdag 6 september, zien we je daar?


Aanmelding voor het evenement

* Deze velden moeten worden ingevuld.

Akkoordverklaring gegevensgebruik

Ik ga ermee akkoord dat mijn aanvraag hierboven en de door mij erin verstrekte gegevens door Bulthaup Gmbh & Co KG als verantwoordelijke instantie aan de in de colofon vermelde bulthaup partner doorgegeven worden en door bulthaup en de bedoelde partner ten behoeve van de beantwoording van mijn aanvraag per e-mail, het versturen van bulthaup productinformatie en bijbehorende serviceaanbiedingen per post, alsmede ten behoeve van marktonderzoek worden opgeslagen en gebruikt.

Houd rekening met het volgende: zonder uw akkoordverklaring wordt uw aanvraag niet beantwoord. De verwerking van de op het contactformulier ingevulde gegevens geschiedt op basis van uw instemming (Art. 6 lid 1 onder a van de VGA). U kunt uw akkoordverklaring t.a.v. de verwerking en het gebruik van uw gegevens voor de vermelde doeleinden te allen tijde herroepen. Richt uw herroepingsverklaring aan Bulthaup GmbH & Co KG, onder vermelding van 'Datenschutz', 84155 Aich, Duitsland, of stuur een e-mail naar datenschutz@bulthaup.com. Wij zullen dan de betreffende bulthaup partner van uw herroeping op de hoogte stellen.


bulthaup kijkt terug op een geslaagde Design District 2018

In de van Nelle fabriek in Rotterdam lieten we bezoekers kennismaken met bulthaup b Solitaire: elementen voor iedere leefruimte. De b Solitaires vormen het middelpunt van de leefruimte en geven de woning karakter.

De jury bestond dit jaar uit Hans Topée (De Werkplaatsfabriek), Toon Lauwen (Woth Magazine), Eline Strijkers (DoepelStrijkers) en Claire Vos (Studio Roderick Vos). ‘De algemene indruk van Design District is dat het aanbod van stands dit jaar nog afwisselender is geworden. Een goede beurs weerspiegelt behalve een groot aanbod van kwaliteitsmerken in meubilair ook meer technische producten, innovaties en de onmiskenbare trends van dit moment.'

Met een reeks die inspeelt op de trend van een ruimte persoonlijk maken met kenmerkende details, paste bulthaup b Solitaire uitstekend in het geheel. Hieronder vindt u een selectie sfeerbeelden van de beurs. Via social media houden we u graag structureel op de hoogte met exclusieve content over bulthaup en de nieuwe b Solitaire elementen.

Facebook bulthaup Nederland
Instagram bulthaup Nederland
Pinterest bulthaup Nederland